Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Evet kimse unutasin ilk bolumden itibaren tam izleyelim diye yaziyorum, hafta ici hergun bugunden itibaren sat 20:00 da Turkiye saati ile CNBC-e de! Hep beraber lololooyy :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 seinfeld ve yeni cnbc-e yayın dönemi için üç kere! holey holey holey![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 seyrettiğim en komik dizi,baştan sona tekrar seyretcem unutmazsam :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 http://www.geocities.com/tabseditor/Seinfield.jpg SEINFIELD rulz[hline]MKC ICQ:310490
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 :) CNBCe Friends'i de alsa başka hiçbir kanal izlemeden 24 saat izleyebilceğim bir hal alacak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Friends sux! dayanamadim, nefret ederim o diziden de :) SU an CBCe benim icin Utopik bi kanal, tek geregi independent filmlere destek vermesi, ki o benim hayalim (kim Donnie Darko izlemek istemez ki, ya da o bol efektli 0 hikayeli Hollywood filmleri gibi hemen unlu olamayip amator sekilde cekilmis ama son derece super hikayeye ve senteze sahhip filmleri)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 geçen cnbc-e izliyodum babam geldi "ya bunlar da güzel filmler veriyolar ama niye türkçe vermiyolar ki böyle kimse izlemez" dedi :lol:[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Friends sux!!!!!! Toplam 2 dizi falan izledin herhalde sadece. Eşimle rekorumuz bir hafta sonu 24 bölüm :) (22x24dakika)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 abi sevenler oluyo da benim ilgimi cekmiyo iste :) Bende tek basima 3 DVD lik, 27 episode luk (27*36!) Cowboy Bebop izlemistim 2 gunde hehe :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Seinfeld için üç kere HOB HOP HOBAREY çekmezsem içimde kalırdı... dayanamadım.[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 süper süper süepr[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 acaba bu sefer superman'lerden herhangi birini görebilecekmiyiz? hala görebilmiş değilim ama inatla izliyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 tamam da kaç saat sürer acaba maç var ya o acıdan.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Loras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ortalama yarım saat diyelim.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 İlk bölümü hatırlamıorum yaw seyretmişmiyimdir acaba. bugün bi bakiim :D Bu arada genelde bu tip komedi dizilerinin ilk sezonları dehşet komik olmaz. Seinfeld'i bilmiorum :D Mesela Evli ve Çocuklu'nun ilk sezonu iğrençti bana göre.[hline]This Cat Scratches Free.
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yanılmıyorsam jerry yeni taşınıyordu eve ilk kramer ile tanışıyor ve dk 1 gol 1 komedi başlıyor daha anlatmıyım. tabii doğru ise. ben böyle hatırlıyorum.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ay çok heyecanlandım. Umarım güzeldir ilk bölüm. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 eha jerry kramer a benim evim senin evin diyo, daha sonraki bi böloümde flashback oluyo jerry nin ne kadar pişman olduğunu anlıyoruz :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Evet beyler, 10 dk ya basliyo, TV BASINAAAA![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 evet 4 gözle süperman için bakıyoruz[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ama bu ilk bolum deil bohuheeeee neyse izleyecem her bolumunu kacirmadan[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Evet deil. 10 yıldır bu binadan çıkmadın dio kramere. Yannız irençliğine gülüorum şu an. ilk çeyrek irençti ehaehhae. Kramerin saçları. KAPIYI ÇALARAK İÇERİ GİRMESİ ! hahahaha[hline]This Cat Scratches Free.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 iyi başlangıç yapıp sora sçan dizilerdense böyle bir başlangıç çok daha cazip..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 eha kan lekesi kısmında yarıldım ehahahehahae[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kramer bornozumtırak giysisinin ceplerinden 2 tane sandviç ekmeği çıkarır: "you got any meat?" Jerry buzdolabını gösterir: "I don't know, go hunt" yarıldım yarıldııım, bu bölümü daha önce 3-4 kere izlememe rağmen yine de yarıldım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar